Öppningssekvensen till Final Fantasy VII Remake är visuell hajp

Öppningssekvensen introducerar några nya scener som sätter stämningen samtidigt som det är väldigt troget originalet från 1997.
Den här öppningssekvensen hjälper inte mot min kroniska spelhajp.

Jag är säkert partisk här, men öppningssekvensen till Final Fantasy VII Remake får mig att rysa av välbehag – särskild när melodin i klippets andra hälft tar ton. Inte nog med att sekvensen öppnar upp med en ny scen där vi får en känsla för den växande ekologiska krisen i spelet, utan det är även trogen originalet – även om Aerith har en mer händelserik kväll.

Final Fantasy VII Remake ser ut att ta form som en respektabel och trogen återgivning och utveckling av Square Enix (då SquareSoft) klassiska rollspel. Final Fantasy VII var en viktig del i min tidiga tonår och jag håller det särskilt nära mitt hjärta. Remaken är ett av få spel jag genuint ser fram emot. Jag tror inte för en sekund att Remake kommer påverka mitt vuxna liv lika djupt som originalet influerade min barndom, men jag hoppas kunna njuta av det lika intensivt.

Vad tycker du om Final Fantasy VII Remake?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.