Insomniacs nya spel ”Fuse”

Dags för Insomniac Games, tidigare Spyro-skaparna, att fortsätta sitt spår i action-träsket som de inledde med Resistance-serien. Deras nya titel heter Fuse och är ett samarbete med EA Partners, tänkt att vara en coop-actionshooter för 4 personer. I kläderna av elitsoldaterna Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble och Naya Deveraux så får man tillgång till en arsenal av utomjordiska, experimentella vapen som man sedan använder för att strida mot en utomjordiska energikällan Fuse som hotar mänskligheten.  Man kommer såklart även kunna spela själv i singleplayer – coop är alltså valbart.

Intressant nog är det här första gången som Insomniac Games går multiplattform. Studion berättar själva att de är väldigt nöjda över att få jobba tillsammans med EA och få släppa sina spel till fler spelare än de tidigare har lyckats med. Annat än en trailer så har inte så mycket av Fuse visats upp, men vi vet att det beräknas släppas i mars 2013. Spelets tidigare arbetstitel har varit Overstrike.

Mer info på den officiella hemsidan

[youtube id=”tERz8e3rxU4″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.