Tejbz gör unik show på Viaplay

Viaplay skriver i ett pressmeddelande att  Tejbz – en av Sveriges största YouTube-stjärnor kommer till till Viaplay. I fem episoder, exklusivt producerade för Viaplay kommer Tejbz att testa saker som börjar på S, bland annat samboskap, solsemester, stand-up. Samarbetet innebär det första i sitt slag för båda parter och kommer att visas under våren på Viaplays alla plattformar med start idag.

-Tejbz publik är van att konsumera webb-TV på olika plattformar och Viaplay satsar på innehåll och tillgänglighet, säger Niclas Ekdahl, VD på Viaplay. Samarbetet känns därför som en naturlig kombination.

I programmet kommer tittaren att få möta kända ansikten och heta situationer. Tejbz kommer bland annat att bo ihop med Josefin Crafoord, testa stand-up och tända eld på sig själv.

– Det har alltid varit en dröm att få jobba med TV, säger Tobias Öjerfalk. Eftersom min målgrupp finns online och Viaplay är framtidens TV, känner jag mig supertaggad över att få arbeta ihop med dem.

Tobias Öjerfalk, Tejbz, är välkänd för sin YouTube-kanal där han 2009 började med att kommentera TV-spelande. På fyra år har han uppnått 90 miljoner visningar och över 518 000 YouTube-prenumeranter. Tobias flyttade nyligen till Stockholm för att satsa vidare på sin karriär tillsammans med produktionsbolaget Programmakeriet och nu tar han steget in i TV-branschen ihop med Viaplay.

Ni kan se Tejbz på Viaplay här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.