Final Fantasy XIV fyller 7 år!

Final Fantasy XIV har nästan hunnit fylla hela sju år och det firas med dunder och brak med en Screenshot-tävling!

Från och med idag, Måndagen den 17:e Augusti, till den 24:e Augusti så kommer spelare i utvalda områden (Norden inkluderat) ha möjligheten att besöka Final Fantasy XIV Onlines födelsedagshemsida där de kan skicka in bilder som de har tagit under sin resa i Eorzea och berätta historian bakom bilden. Kanske tog du en grym bild när du och dina vänner besegrade en mäktig boss eller kanske har du en fin bild du tog när du upptäckte en helt ny magisk plats? De första 1000 personerna från varje region som uppfyller kriterierna får en speciell ram runt sina bilder och kommer få en högkvalitetsversion av bilden hemskickad.

Dessutom kommer teamet bakom spelet att välja ut sina top tio bilder från varje region och lägga upp dem i ett speciellt onlinegalleri.

Det händer mycket spännande i Final Fantasy XIV just nu! Den senaste stora patchen släpptes i förra veckan och avslutar den senaste expansionens berättelse. Dessutom pågår ett sommarevent fram till den 26:e Augusti där du kan få en emote och kan tjäna ihop en somrig outfit! För den som är sugen att prova på spelet finns en gratis provversion som nu blivit utökad upp till level 60 och inkluderar den första expansionen Heavensward! Passa på att uppleva ett fantastisk rollspelsäventyr!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.