Tekken-legendar gör besök till Soul Calibur VI

För er som växte upp med Playstation under 90-talet var Tekken-serien ett av de mest minnesvärda fightingspel som fanns ute på marknaden. En av karaktärerna – Yoshimitsu – blev snabbt en favorit för sina grymma movies och sitt svingande samurajsvärd.

Nu är det dags för den japanska superkrigaren att kliva in i en ny roll. I kommande Soul Calibur VI ska Yoshimitsu bli en spelbar karaktär. Med tanke på all den erfarenhet som Yoshimitsu samlat på sig de senaste tjugofyra åren så blir valet säkerligen lätt på menyvalet.

Soul Calibur VI släpps under 2018 till okänt datum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.