Ny interaktiv serie: Masquerade – Releasedatum för Doomfist

Så var vi tillbaka med mer Overwatch och den här gången är det det två intressanta saker som bör fånga uppmärksamheten.

Dels har vi fått en ny serie som kan läsas både på det traditionella viset, eller upplevas interaktivtMasquerade. Vi får följa Talon och deras planer kort efter att Doomfist brutit sig ut ur fängelset, med sammankopplingar till andra serier och kortfilmer. Serien har väckt funderingar hos en det och de mer insatta profilerna på Youtube har redan spekulerat om nya skins som kan tänkas komma i samband med deras omtalade sommarevent. Vår egen edgelord Murder McDeath i bilden här ovan är en av de skins det pratas om.

För er som fastnat för Doomfist och hans beat’em up-inspirerade spelstil kan trösta sig med att han snart kommer som karaktär till spelet då han planeras att släppas den 27:e Juli. Detta är på en torsdag, vilket känns lite märkligt, då det vanligtvis är tisdagar som är Blizzards veckostart.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.