Testa Trion World`s Defiance

Det kommande MMO-shooter spelet från Trion Worlds med knytningar till TV-serien Defiance låter PC spelare registrera sig till betan.

Trion Worlds: Defiance Advanced mission beta 2 släpper av spelarna i framtida San Francisco och ger dig rollen som en Ark Hunter, del skattjägare, del legosoldat. Ark Hunters är genetiskt förbättrade agenter som är orädda och dödliga, engagerade i sitt uppdrag att återställa värdefull utomjordisk teknologi och sälja det till högstbjudande. Betan pågår mellan den 8:e och 10:e februari.

Defiance är planerat att släppas i april 2013 till PC, Xbox 360 och PlayStation 3 och är nu tillgängligt att förhandsboka.
Anmäl dig nu för en chans att komma in i den andra betan för PC genom att besöka http://defiance.com/beta

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.