Sea of Thieves öppen beta i helgen – alla välkomna!

Med mindre än två veckor kvar till releasen ger nu Rare möjligheten för alla att pröva på sjörövarlivet. Den öppna betan pågår hela helgen på både Xbox One och PC.
Skål!

Nyligen gick Joe Neate, executive producer på Rare, ut och meddelade att den sista betan av deras piratspel Sea of Thieves nu är igång! I helgens beta får spelare möjlighet att prova på uppdrag från The Merchant Alliance samt anfalla Skeleton Forts! Utöver skattjakter utdelade av The Goldhoarders det vill säga.

I klippet berättar han om några tillbakablickar till spelets första testperioder och syftet med den här betan. Sammanfattningsvis är det för att testa Rares system och förbereda spelet för releasen om drygt tolv dagar. Värt att veta är att betan kan komma att drabbas av prestanda- och inloggningsproblem. Stöter du på eventuella felmeddelanden kan du kika läget på Sea of Thieves Twitter eller informationspanelen på spelets hemsida.

Den sista och öppna betan pågår mellan fredag 9 mars och söndag 11 mars klockan 11:00.

Har du funderingar om hur du installerar Sea of Thieves final beta? Se den här officiella artikeln.

Vad som en gång började med 1000 testpersoner ska i helgen testa Sea of Thieves till bristningsgränsen. Alla är välkomna att ladda ner och testa Sea of Thieves på Xbox One och PC via Microsoft Store. Xbox One X ägare får dessutom chansen att uppleva saltstänket i 4K.

Sea of Thieves släpps den 20 mars exklusivt till Xbox One och PC via Microsoft Store.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.