Blizzcon 2019: Overwatch 2 – Zero Hour

Utöver en officiell trailer fick vi en till video som ger oss mer story för det kommande Overwatch 2. Att säga att jag satt och skrattade förtjust och blev helt till mig hjälper kanske inte er, men att Blizzard är fenomenala när det kommer till att göra trailers och kortfilmer har nog inte gått någon förbi vid det här laget. I deras video kallad Zero Hour får vi följa Winston, Tracer och Mei när de ger sig in i ett krigshärjat Paris för att hjälpa befolkningen och hålla tillbaka Null Sector.

Jag trodde aldrig att clickbait-klyschor skulle kunna komma väl till pass, men…vad som händer sen kommer får er att pipa som förtjusta barn i leksaksbutiker. På riktigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.