The Elder Scrolls Blades utannonserat – nytt rollspel till mobil

Bethesda utannonserade inte bara ett nytt inslag i huvudserien The Elder Scrolls, utan även en spin off.

Under Bethesdas E3-presentation utannonserades utgivarens nästa stora mobilspel, The Elder Scrolls: Blades. Blades är ett fullskaligt rollspel i det kända universumet The Elder Scrolls. Mobilspelet samlar allt det som är ikoniskt för serien och pressar in det på mobila enheter, first person-perspektivet, strid med vapen och magier, utforskandet av dungeons och storslagna berättelser.

The Elder Scrolls: Blades är ett gratisspel som initialt kommer till Android och iOS, men som i framtiden ska ta plats på PC, Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch.

The Elder Scrolls: Blades kan spelas i liggande och stående läge på mobilen.

Som namnet antyder spelar du en av imperiets agenter, en så kallad Blade. När spelet börjar är du avvisad till exil och återvänder hem till en stad i ruiner. För att återställa staden till dess forna glans måste du ta upp svärd och stav och kämpa.

The Elder Scrolls: Blades har tre spellägen. Abyss är en endless dungeon där du i ska överleva så länge som möjligt; Arena är ett pvp-läge där du slåss på tumanhand mot en annan spelare; och i Town tar du del av spelets berättelse, kan återställa staden, ta uppdrag, träffa karaktärer osv.

Är du nyfiken på spelet så kan du registrera dig för spelet och få en notis när det släpps.

Då Blades är ett gratisspel kan du räkna med att det har någon form av hinder som kan lättas med småköp. Vi får även räkna med lootboxes av något slag samt kosmetiska föremål som finansierar spelets utveckling.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.