The Elder Scrolls Online: Summerset early access och dystra filmiska trailer

The Elder Scrolls Online: Summerset har släpps som early access på PC och Mac, ackompanjerat av en filmsekvens som sätter stämningen för det nya äventyret.
Ett par demoniska furstar glimtar i denna filmiska sekvens, kan ni gissa vilka de är?

Nästa äventyr i Tamriel har startat. The Elder Scrolls Online: Summerset har öppnat sina portar för de som förhandsköpt tillägget till PC och Mac. Ta del av en ny berättelse i högalvernas hemland Summerset, smid dina egna smycken med Jewelry Crafting och bli en medlem av det legendariska magikersamfundet Psijicodern. Har du tillgång till early access når du Summerset antingen genom att skapa en ny karaktär som slussas in i berättelsen direkt, eller warpa till en Way Shrine med någon av dina existerande karaktärer.

Läs gärna om min personliga upplevelse av Summerset från betan.

Uppdatering 18 – för alla

För övriga spelare på PC och Mac går det nu att åtnjuta ändringarna som tillförts med uppdatering 18 – gratis för alla spelare. Bland annat kan alla numera ta del av det tidigare Morrowind-exklusiva pvp-läget Battlegrounds, i vilket tre lag om fyra spelare tävlar i strid. Pvp-entusiaster kan också se fram emot justeringar till Alliance War som bland annat ska göra poängutdelningen mer rättvis. Dessutom kan spelare nu ge varandra presenter från spelets butik, Crown Store, samt belönas med dagliga inloggnings-bonusar.

För en detaljerad lista på uppdatering 18, se The Elder Scrolls Online officiella hemsida.

Vidare blir Vvardenfell, området tillhörande Morrowind, ett privilegium för alla plusprenumeranter den 5 juni. Vvardenfell och den spelbara klassen The Warden ska också bli tillgängligt för köp i Crown Store på samma datum.

The Elder Scrolls Online: Summerset finns ute nu på PC och Mac. Playstation 4 och Xbox One har sina releaser den 5 juni.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.