Axla ondskans skrud i The Elder Scrolls Online: Elsweyr som necromancer

The Elder Scrolls Online: Elsweyr låter dig spela som laglösa necromancer. En maktfantasi som tilltalar de som vill utforska sin lite elakare sida.
Gå med den onda sidan, de bjuder på sweet rolls.

Necromancer är kanske den mest efterfrågade klassen i The Elder Scrolls Onlines historia och snart kommer spelare kunna kliva över på den onda sidan. Necromancer är en ny spelbar klass som du får tillgång till med The Elder Scrolls Online: Elsweyr som släpps den 4 juni till PC och Mac, samt Playstation 4 och Xbox One.

I klippet ovan ser vi smakprov på klassens tre olika ultimata egenskaper samt några av dess distinkta magier. Necromancer är en avancerad, strategisk klass som trollar fram skelett av olika slag, samt kan använda dessa och döda fiender som bränsle till andra magier.

Läs gärna vår förhandstitt av Elsweyr.

Necromancer och deras utövning av svartkonst är vida föraktat i Tamriel och om vakter ser spelare utöva nekromanti (egenskaperna har en varningstext i sina beskrivningar) kommer de att försöka arrestera dem. Av denna anledning tillkommer det en nivå av rollspelande vilket lär glädja fans av dessa ”missförstådda” magiker.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr släpps den 4 juni till Playstation 4 och Xbox One, samt till PC och Mac som dessutom kan åtnjuta early access från och med 20 maj (vid förköp).

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.