The Legend of Zelda till Wii U försenas rejält

De som hade väntat sig att få se mer av kommande The Legend of Zelda-spelet till Wii U på årets E3-mässa lär få vänta förgäves. Till en början hade spelet utlovats redan till 2015, men nu verkar det som att spelet inte kommer att släppas förrän tidigast nästa år, möjligen ännu senare. Detta väcker också frågan om spelet över huvud taget kommer att släppas till Wii U, eller om det landar på Nintendos nästa konsol, i dagsläget kallad Nintendo NX.

Spelets producent, Eiji Aonuma, säger i en video att release 2015 inte längre är en prioritet. Istället satsar man allt på att skapa det ultimata Zelda-spelet. Han hoppas att fansen skall förstå beslutet och att det i slutänden skall vara värt väntan.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.