The Sims 4 släpps i september

[youtube id=”3cubsHxPoC4″ width=”600″ height=”350″]

Det är dags att boka din semester och ta ut den om 85 dagar! EA meddelar att The Sims 4 börjar säljas i Sverige till PC den 4 september. Den nya generationen smartare simmar med starka personligheter gör The Sims 4 till det enda spelet som ger spelarna chansen att leka med livet och skapa innehållsrika och ibland knäppa historier.

The Sims 4 tar den bästsäljande spelserien till en ny generation. De nya simmarna är smartare mer känslofyllda karaktärer som levandegörs via en kombination av fri vilja och spelarkontroll. Spelarna kontrollerar tankarna, kroppen och nu även hjärtat hos de nya simmarna och kan levandegöra deras historier på ett som inte varit möjligt i tidigare spel. Para ihop den nya revolutionerande simmarna med de nya kraftfulla och lättanvända verktygen och det nya Galleriet som låter spelarna komma åt andra spelares kreationer direkt från spelet vilket resulterar i en ny gameplay-upplevelse som innebär en ny era för The Sims.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.