The Sims årstider släpps idag

I raden av aldrig sinande expansioner till The Sims så har turen kommit till The Sims 3 Årstider som börjar säljas i butik och via Origin idag. I den nya expansionen kan spelarna uppleva årstidernas skiftningar med föränderligt väder, nya aktiviteter som snowboardåkning, strafftävlingar i fotboll, rullskridskor, at EA-festivaler och till och med utomjordiska överraskningar.

The Sims 3 Årstider erbjuder fansen mer än bara soliga dagar för att berätta sin historia genom att dramatiskt förvandla varje värld från en årstid till nästa. För första gången i The Sims finns det nu festivalområden och högtidsfiranden för att spelarna verkligen ska kunna frossa i stämningen och atmosfären hos de olika årstiderna”.
Ryan Vaughan, producent, The Sim

Förutom dramatiska vädereffekter och högtidsfiranden introducerar The Sims 3 Årstider nya aktiviteter under varje årstid. Simmarna kan njuta av årstidernas skiftningar, bygga snögubbar, dricka varm choklad under misteln med ett vinterlandskap som bakgrund, gå på påskäggsjakt, delta i en pajätartävling, kasta hästskor med mera, med mera.

 

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. finns det inte till ps3 ännu?
    vill mycket gärna ha svar.

    Svara
  2. Så vitt jag vet så finns tillägget bara till PC och jag tror inte det kommer till något annat format.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.