Idag kommer Viaplay till PlayStation 3

Viaplay lanseras idag till PlayStation 3. Samarbetet innebär att Viaplay nu erbjuder Playstation användare med Viaplay abonnemang och Playstation Plus-konto obegränsad tillgång till ett utbud av TV-serier, filmer och direktsänd sport, direkt i en uppkopplad PlayStation 3. Viaplay och Sony bjuder till att börja med även på en månad fritt Viaplay respektive PlayStation Plus abonnemang så att alla ska ha möjlighet att testa tjänsten.

Vi är mycket stolta över samarbetet med Sony och PlayStation 3. Som Nordens ledande onlinetjänst känns det både naturligt och spännande för oss att nu också kunna erbjuda Viaplays innehåll på en ledande spelkonsol och fortsätta utöka vår tillgänglighet.
Niclas Ekdahl, VD på Viaplay.

Samarbetet med Sony är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra TV, film och direktsänd sport tillgänglig på så många plattformar som möjligt. Viaplay finns redan på PC och Mac, smarta telefoner, läsplattor, Viaplay-Boxen, Smart TVs och snart även på X-Box 360.

Sony strävar ständigt efter att kunna erbjuda en samlad plattform för underhållning och på Playstation har man länge kunnat spela spel, lyssna på musik och titta på film. I och med samarbetet med Viaplay blir våra nordiska användare även först i Europa med att kunna ta del av ett brett utbud av direktsänd sport på sin PS3 och konsolen får ytterligare en dimension.
Jim Ryan på Sony.

Viaplay-applikationen kan laddas ner från Playstation Networks start meny →TV/Videotjänster → ”Mina Kanaler”.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.