The Surge 2 visar upp adrenalinpumpad fighting

The Surge 2 tar oss till ett oförlåtande action-RPG på PlayStation 4, Xbox One och PC om mindre än en månad, den 24 september. Striderna definieras av djup, utmaning och valet av spelstil. Du bestämmer själv hur du vill gå tillväga och (förhoppningsvis) inte dö. Deck13 och Focus Home Interactive delar med sig av en ny trailer där vi får se lite av hur striderna kan gå till. Börja din väg mot att bemästra The Surge 2 genom att förfina dina färdigheter i originalet, som nu är gratis att prova på på Steam fram till den 29 augusti. Spelet kan köpas, tillsammans med alla DLC:s för en prissänkning på 75% på samma ställe.

I The Surge 2 kastas du in i Jericho City, en dystopisk sci fi-stad av gargantuansk storlek. Flera olika grupperingar existerar i staden och alla vill dominera sitt distrikt. I( denna storstadsjungel kommer du jagas av allt från religiösa kultister till nanoteknologiska monstrositeter. Du måste bejaka en av de äldsta lagarna hos människan: survival of the fittest – utvecklas eller dö. När du möter em fiende kan du välja specifika kroppsdelar att hugga av för att uppgradera din exo-rig.

Striderna är intensiva. Du har 80 vapen att välja bland, ett findetaljerat pareringssystem, drönare och andra stridsfärdigheter. Du kan använda dig av en bred repertoar av brutala finishers (execution moves) och välja att gå in i strider på dina villkor. Dundra in på slagfältet och banka sönder dina fiender, eller dansa runt som Muhammen Ali och nöt ned dem med reflexer och snabbhet.

Förbeställningar finns tillgängliga på PlayStation 4, Xbox One och PC. Dessa kommer med URBN Gear Pack, vilket innehåller ett nytt armor set, två nya vapen och lite andra kosmetiska föremål, samt utrustning.

The Surge 2 släpps 24 september. The Surge finns gratis att prova på på Steam fram till den 29 augusti och kan även köpas för en 75% rabatt fram till 30 augusti.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.