The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition rider ut på Switch

Spelet som ursprungligen släpptes 2015 kommer nu till Nintendo Witcher, jag menar Switcher. Äsch ni fattar.
Nu och för alltid The Switcher.

Ett av nuvarande generationens mest prisbelönta och älskade rollspel, The Witcher 3: Wild Hunt har nu släppts till Nintendo Switch, komplett med alla tidigare gratis-DLC och expansionerna Blood and Wine och Hearts of Stone. Sammantaget finns här över hundra timmar kvalitativ speltid. Var dock beredd på en lite visuella nedskärningar.

Stationärt kör The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition på Nintendo Switch i 1280×720 upplösning. Handhållet skärs upplösningen ner till 960×540. Spelets upplösning är skalbar vilket betyder att den kan anpassa upplösningen dynamisk vid behov. Användargränssnittet är anpassat till konsolen och ska bestå med tydlig informationsåtergivning på den lilla skärmen.

En funderare

Med över fem år på nacken har The Witcher 3 hunnit medverka på nästan varenda rea. Ibland har det kostat en spottstyver. Frågan är vem målgruppen är för denna återutgivning. Även om det här är ett kritikerrosat spel ges det ut för fullt pris med nedskärningar i både grafik och prestanda. Även om det är funktionellt och portabelt med Nintendo Switch lever mardrömmen från ARK på Switch kvar… Vänta med ett köp tills det att recensionerna publicerats.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.