The Witcher 3: Wild Hunt får en releasedag

Polska CD Project RED, utvecklarna bakom den hyllade Witcher-serien, har meddelat att deras kommande spel The Witcher 3: Wild Hunt släpps den 24 ferbruari nästa år. Med utannonseringen avslöjade de också vad samlarutgåvan kommer att innehålla, delade med sig av en ny och asläcker trailer samt har öppnat för förbokningar.

Den vanlige utgåvan kommer packad med massor av prylar, som en karta, soundtrack, klistermärken, ett kompendium och ett häftigt fodral. Om det inte skulle räcka finns den två kilo tunga samlarutgåvan med en 30 cm stor figur, en medaljong, stålförpackning, en art book på 200 sidor och en stor låda att förvara allt i.

The Witcher 3: Wild Hunt släpps den 24 februari 2015 till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Duke Nukem Forever

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.