Toy Box Takeover – ett actionpackat spel till Disney Infinity 3.0

Detta expansionsspel är Disney Interactive Studios egna Diablo - minus all loot och blod.

Knappt har nästa upplaga av Disney Infinity hunnit släppas innan utbudet av figurer och tillägg överväldigar oss. Disney Infinity 3.0 är årets nyhet och kommer med både ett Star Wars- och Inside Out-paket (läsa mer om Star Wars Twilight of the Republic Starter Pack eller Inside Out Play Set genom dessa länkar). Men förutom ett gäng nya figurer tillkommer även två nya expansionsspel i oktober – Toy Box Speedway och Toy Box Takeover.

Då kanske du undrar vad ett expansionsspel är. Mycket likt Play Set-spelen som laddas in genom basplattans hexagonala kontaktyta, är expansionsspelen små plastbrickor laddade med färdiga spel. Dessa är lätta att ta med hem till en kompis eller i packningen till landet.

Action!
Toy Box Takeover är ett fartfyllt spel som kort och gott går ut på att ta tillbaka Merlins trollstav som Syndrome stulit – detta genom att besegra ofantligt många skurkar. Ensam, eller tillsammans med en kompis, tar sig spelaren igenom successivt svårare banor belamrade med fällor, elakingar, saker att slå sönder samt en och annan skattkista att plundra.
Det är simpelt i sin design men ett underhållande tidsfördriv på söndagsmornar.

Takeover har många varierade miljöer.

Precis som expansionsspelet Modig – Skogsbelägringen till Disney Infinity 2.0, går det att rekrytera följeslagare att ta med på äventyret. De små figurerna går att utrusta med vapen och rustningar med nyttiga egenskaper. Till exempel finns det en hjälm som gör att figuren avger en explosion när den kastas mot fiender.

Vad som är extra kul med Takeover är att alla dina Disneyfigurer kan användas i kampen mot Syndrome. Här är inte figurerna begränsade till 3.0, utan alla figurer kan nyttjas, från Rapunzel och Iron Man till Yoda och Mimmi. Detta gör Takeover till ett perfekt spel att använda om du eller kompisen inte har någon av de nya figurerna.

Toy Box Takeover är ett kul tillägg för spelaren som är ute efter ett simpelt actionäventyr med sina Disneyfigurer. Spelet gör sig bäst i gott sällskap och utan större krav. För det rekommenderade priset på omkring 179 SEK har det ett schysst spelvärde och kan komplettera Disney Infinity-samlingen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7a_Q8wWJCxI

OBS: Disney Infinity 3.0 samt basplattan (som laddar in figurer och expansionsspel) säljes separat.

Disney Infinity 3.0 finns ute nu. Toy Box Takeover och Toy Box Speedway släpps i oktober.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.