Trackmania är tillbaks i juni

Remaken av det galna bilspelet Trackmania Nations var planerad till i mitten av nästa vecka. Nu meddelar studion Nadeo att de, delvis på grund av hemarbete i spåren av av covid-19, tvingas skjuta på releasen. Istället släpps den upphottade versionen av Trackmania den 1 juli.

Är du en av dem som ännu inte upplevt tjusningen i Trackmania kan jag slå ett slag för spelvärldens mest adrenalinfyllda racing. Tävlingarna avgörs på banor skapade av spelarna själva och tro mig, det är helt galna banor. Alla tävlar på samma villkor med lika snabba bilar. Det enda som avgör är spelarens skicklighet och förmåga att hantera bilen. Ett hett tips är att hålla utkik efter genvägar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.