Träffa ansiktena bakom karaktärerna i The Chant

Om du söker efter en skräckis lagom till höstmörkret så bör du inte leta längre än The Chant. I denna thriller får vi stifta bekantskap med ett New Age-gäng som besöker en öde i syfte att isolera sig från resten av världen. Mitt i idyllen släpps ondskefulla krafter loss som tvingar deltagarna att kämpa för sina liv.

Nu kan du få en glimt av skådespelarna bakom persongalleriet. I en nyligen släppt video berättar skådisarna om sina upplevelser under utvecklingen och vad de förväntar sig av spelet. Kommer du skaffa The Chant när spelet släpps under slutet av året?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.