Träffa Epics Unreal Engine-team på Nordic Game 2017

Epic Games kommer återigen delta i Nordic Game som hålls i år, när utvecklare samlas i Malmö den 17:e till 19:e Maj.

En spännande grupp av Unreal Engine-utvecklare kommer delta i Epics utställning för att visa upp deras nya projekt. Deltagare från NG17 kommer även finnas på plats för att spela spel med sagda motor, som bl.a. Cornfox and Bros., Oceanhorn 2, Ultra Ultra’s Echo och Rock Pocket’s Moons of Madness, med flera. Epic sponsrar partyt till Nordic Game Awards, vilket har blivit tillställningens höjdpunkt när det kommer till att fira branschens bästa, samt socialisera med sina medutvecklare.

För de som fortfarande inte har bestämt sig vilken motor som känns bäst kan få råd av Mike Gamble, områdesmanager. Tillsammans med sina tekniska experter från Epic kommer de kunna ge svar på diverse saker om teknikaliteter och licenser, Utvecklare kommer kunna lära sig om de olika sätt Unreal Engine kan användas på, med hjälp av verktyg och teknologi som kan förenkla och förbättra processen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.