Hideo Kojima kommer till NG16 i Malmö

Hideo Kojima är producenten som de flesta spelnördar håller högt på sin idollista och vars produktioner har skrivit historia de senaste trettio åren. Nu är det klart att glasögongurun från Japan ansluter sig till det nordiska spelforumet Nordic Game som går av stapeln i Malmö under 18-20 maj. Redan nu finns chansen att ställa dina frågor till Kojima som eventuellt kommer besvara dem under vistelsen i det skånska låglandet när gubben står på scenen. Ta chansen och skicka in ett mail redan idag!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.