Onslaught-videon visar hur man smiter undan ett tag

[youtube id=”X6Si3bmogK4″ width=”600″ height=”350″]

Onslaught som DLC:n kallas bjuder på en del nyheter, fyra nya kartor till multiplayer delen av spelet. Maverick, ett nytt vapen som fungerar både som automat- och krypskyttegevär. Sista nyheten är för de som gillade Extinction-läget, det kommer nämligen en fortsättning med fler gigantiska bossar. Om inget annat så vore kanske den påkostade trailern ett bra upplägg för en svensexa?

28 januari drar striderna igång, först ut på Xbox Live. Vi får hoppas det inte dröjer alltför länge för de COD-sugna på övriga plattformarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.