Valve ändrar designen på Steam Controller

Här kommer en kort men rolig nyhet.

Åsikterna om Steam Controller har varit väldigt blandade. Många hyllar deras mod att ersätta alla traditionella knappar med touchskärmar medans andra hatar det. Jag är av åsikten att riktiga fysiska knappar är mycket skönare att spela med då man får en bättre kontroll över spelet.

Enligt Steam Dev Days har den tryckkänsliga skärmen tagits bort, hela åtta nya knappar och ett vanligt styrkors har lagts till och detta förväntas tillföra en ny dimension i spelandet på Steam Machine. Tredjepartsutvecklare har möjligheten att skapa sina egna kontroller och skulle du föredra att spela med en Xbox eller Playstation kontroll så ska detta gå alldeles utmärkt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.