Ubisoft: Uppdatera Uplay genast

Ubisofts egen DRM Uplay har sedan starten varit utsatt för hård kritik. När en anställd på Google upptäckte ett allvarligt säkerhetshål i programmet så fick kritikerna inte helt obefogat vatten på sin kvarn. Säkerhetshålet innebar att användarnas datorer riskerade att smittas av avancerade trojaner.

Nu uppmanar alltså Ubisoft sina användare att så snart som möjligt uppdatera Uplay, antingen genom att köra en automatisk uppdatering eller att hämta ner den senaste versionen av programmet från hemsidan.

Kritiken mot Uplay, som är Ubisofts eget sätt att undvika piratkopiering, har bestått i att man måste vara uppkopplad mot en server för att spela ett spel. Med andra ord så har spelen blivit ospelbara om någon server legat nere eller om spelaren saknat internetuppkoppling.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.