Ubisofts lineup på E3

I dagarna avslöjade Ubisoft sin laguppställning på årets stora E3-mässa. Besökare kan bland annat räkna med att få se följande spel:

  • Assassin’s Creed Unity. Spelet har fått en helt ny uppbyggnad anpassad till den nya generationens konsoler. I Unity får spelaren uppleva brutaliteten under den Franska revolutionen.
  • Far Cry 4. I uppföljaren till toppspelet från 2012 får spelaren uppleva en helt ny, öppen värld.
  • Tom Clancy’s The Division. Detta spel i den hyllade serien utspelar sig i ett New York i kaos. Nytt för den här gången är en öppen värld som bjuder in till samarbete och upptäckande.
  • The Crew. The Crew är ett helt nytt actionspel som tar spelaren på en galen resa genom ett fiktivt USA befolkat av andra spelare.

Ubisoft kommer säkerligen att visa upp ännu mer intressanta titlar under E3 och vi lovar att rapportera om allihop.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.