Flyglektion med World of Warplanes

[youtube id=”_DOsDbDkjhk” width=”600″ height=”350″]

I denna mycket ingående video förklaras hur man bäst attackerar markmål i MMO-flygspelet World of Warplanes. Videon är en del i serien Flight Academy som ger handfasta tips och rena överlevnadsstrategier för spelet.

Under andra världskriget var luftstrider väldigt annorlunda från idag. På den tiden fick man förlita sig på sin skicklighet som pilot snarare än ett tekniskt övertag. Ett av de svåraste momenten var att attackera mål på marken. Det fanns inga målsökande bomber och ett anfall var alltid förenat med livsfara. Det hände ofta att piloter som inte var uppmärksamma missbedömde sin hastighet och dykvikel. De kunde lätt sluta ett brinnande vrak på marken.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.