Uplay får digital butik

Under Gamescom förra veckan så visade Ubisoft stolta upp sin nya onlinebutik för PC-spel. Det är deras omtvistade tjänst Uplay som fått en helt egen spelaffär. I samband med öppnandet av butiken så erbjuder man användarna en hel del spel till det överkomliga priset av en euro under en begränsad tid. Följande spel kommer att kosta en euro:

Driver: San Francisco, From Dust, Silent Hunter 5 och Tom Clancy’s H.A.W.X. 2.
Andra titlar, så som Anno 2070, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s CreedRevelations, Might & Magic: Heroes VI och Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction går att köpa med 75% rabatt under en begränsad tid.

Uplay har idag över 35 miljoner medlemmar som alla kan interagera med varandra genom exempelvis chat och onlinespel. Tjänsten har också fått kritik för spelarna måste vara uppkopplade till Uplay under hela tiden som man spelar. Det innebär att spelare utan uppkoppling inte kan spela spelen alls på PC.

Ladda ner Uplay här.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.