Uppdateringar och festivaler till FFXIV

Final Fantasy XIV: Stormblood fortsätter ge spelare nytt innehåll och med den senaste pathen (4.35) kommer det ännu mer. Med denna uppdatering får vi den senaste Deep Dungeon, Heaven-on-High, nästa kapitel i Hildibrand quest-serien, samt nya föremål och systemuppdateringar.

Heaven-on-High utmanar spelare genom äventyr och en dungeon med 100 våningar. Spelare får även justerade levelsystem, specifika för Deep Dungeon.

Vi får även den senaste delen i den questline som är Hildibrand. Utöver utredningen av brottslingen Wolf Burglar i fjärran östern får vi nya emotes, minions, samt nya frisyrer och mounts. Frisyrerna kommer även få tillskott från vinnarna i frisyrtävlingen.

För att läsa mer om patchen kan ni gå vidare här.

Må bäste spelare vinna

I samband med Patch 4.35 tar även Feast Regional Championship 2018 sin början. Detta är en serie av officiella spelare som möter varandra i en turnering som hålls i Nordamerika, Europa och Japan. Kvalen startade i tisdags och fortsätter fram till måndag 13 augusti. Vinnarna i kvalmatcherna går vidare till semifinalerna. Dessa streamas av Square Enix. För att utse en vinnare i de europeiska finalerna kan en ta en titt på evenemanget under Fan Festival 2019 i Paris. För mer information och turneringen kan ni klicka er vidare här.

Fans kan även se fram emot en säsong av Final  Fantasy XIV Online Fan Festivalerna som äger rum över hela världen. Mer information har nyligen utannonserats för den kommande Fanfestivalen i Paris. Den kommer äga rum i La Grande Halle de La Villette den 2-3 februarí nästa år.

Eventet kommer kunna ses online via streamen och det kostar inget. För er som vill se konserterna kommer ni dock behöva betala för det, då det är exklusivt innehåll.
För de som deltar under Fanfestivalerna i år och nästa år kommer det en liten belöning för närvaron – en mount, SDS Fenrir, designad av Takayuki Takeya. Utöver denna kommer även besökare få en in.game minion, specifik för festivalen. Detaljer kring dessa minions kommer vid ett senare tillfälle. De som inte kan besöka eventet kan köpa bonusföremålen via Mogstationer vid ett senare tillfälle.

För mer information om fanfestivalerna kan ni gå in på den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.