Nu blåser Talim in i Soul Calibur VI

Det var några veckor sedan utvecklarnas inte allt för mystiska tweet, men nu återvänder äntligen fanfavoriten Talim till Soul-serien. Spelseriens i skrivande stund yngsta kämpe dansar ännu en gång omkring i ringen med sina udda vapen. Hennes moveset verkar vara relativt intakt från tidigare spel, men av videon att döma kan hon även väva in vindattacker i sina combos. Exakt hur denna mekanik fungerar återstår att se, men Talim-fantasterna har nog en del att lista ut.

Rent visuellt verkar hon vara en hybrid mellan sina inkarnationer i Soul Calibur II och IV, vilket troligtvis är vart hon som bäst känns igen ifrån. Nu återstår bara att se vilka andra veteraner som återvänder. Vi har redan sett hintar om Cervantes, Astaroth och Lizardman i videon från E3, även om detta bara var på illustrationer i bakgrunden. Vi vet att många även skulle rasa om inte Cassandra, Raphael och Voldo kommer med. Det är dock en hel del platser kvar på karaktärslistan de inte har visat upp, så hopp finns. De har även sagt att norrmannen Grøh inte kommer vara den enda nya karaktären, men om återstående nykomlingar är i grund-rostern eller DLC vet vi inte ännu.

Soul Calibur VI släpps den 19’e Oktober till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.