Ut på uppdrag med fyrkantiga Pokémon i Pokémon Quest

Vill du ha ett nytt Pokémonspel nu på sekunden? Pokémon Quest finns tillgängligt redan nu på din Switch och tycks vara kärleksbarnet mellan Mincraft och Pokémon Mystery Dungeon-serien. Bli vän med kubiska monster och gå ut och kämpa mot andra i ödemarken. De verkar ha undvikit de turbaserade stridssystemen som traditionellt förknippats med Pokémon, både orginalserien och Mystery Dungeon. Istället har de ett där du i realtid dirigerar upp till tre Pokémon. Du kan laga mat för att locka till dig specifika Pokémon till din bas vars ingredienser du får av dessa utflykter till vildmarken.

Detta var verkligen inte ett spel vi förväntade oss att se, men välkommet är det. Pokémon Quest finns ute redan nu på Switch och kommer senare under året till App Store och Google Play I Juni.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.