Utmana alla i Mario Tennis Aces redan innan releasen

Vi har lite glada nyheter för dig som sitter och längtar efter Mario Tennis Aces. Du behöver inte vänta ända tills releasen den 22 juni. Redan den första juni startar nämligen en Mario Tennis Aces-onlineturnering. Det enda du behöver göra är att ladda ned en demo till din Nintendo Switch och sen kan du kan vara med i turneringen. Redan i demon kan du samla poäng och låsa upp nya karaktärer. Från början finns Mario, Peach, Yoshi och Bowser tillgängliga.

Om du inte känner att tennisarmbågen är uppvärmd är det inga problem att spela ensam mot AI-motstånd. Alla som laddar ner demot får ett unikt klädesplagg som Mario kan använda när fullversionen av spelet släpps senare i sommar.

Turneringen startar kl 16.00 fredagen den första juni och håller på fram till kl 00.59 måndagen den fjärde juni. Observera att du måste vara uppkopplad mot internet hela tiden för att kunna spela demoversionen.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.