Utvecklare avslöjar multiplayerläget i kommande WWII-shooter

Activision och Infinity Ward levererade nyligen färsk information om multiplayerläget i sitt kommande spel Call of Duty: Vanguard. Utöver det bombastiska tempot, explosionerna och skjutjärnen utlovar utvecklarna en upplevelse utöver det vanliga.

Som grädde på moset kommer en beta-version att lanseras under helgen för alla som är intresserade av spelet. På hela tre kartor kommer bataljerna stå tillsammans med tre spellägen – Team Deathmatch, Domination och Kill Confirmed. Om du fortfarande är taggad kommer ytterligare en beta-helg släppas efter denna som fördjupar multiplayermaterialet.

Call of Duty: Vanguard släpps i november till samtliga spelplattformar förutom Switch.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.