Utvecklarna delar sina bästa Easter Eggs i Call of Duty: Infinite Warfare

Med påsken runt hörnet är det dags att leta påskägg. Infinity Ward är inte sena till påskfirandet och har valt att dela sina bästa Easter Eggs i Call of Duty: Infinite Warfare.

Joe Cecot, Lead Multiplayer Designer

”Vilka är dina tre favoriter bland de Easter Eggs som finns gömda på spelets banor?”

  1. I alla våra banor har vi gömt ett antal teddybjörnar. Det är en riktig utmaning att hitta dem då våra banbyggare är väldigt bra på att dölja dem.
  2. I Dark Ops challenges finns det en utmaning som heter ”I have no idea what I’m doing”. För att lyckas med denna behöver man spela med Akimbo Hailstorms med quickdraw och en optic för att sedan få 100 kills. Det roliga är att inget av dessa tillbehör hjälper, men det Calling Card’et man får är värt det!
  3. I Terminal där Burger Town tidigare låg finns det nu en Sushi-restaurang. På menyn finns det en väldigt dyr rätt som är ett skämt på vår bekostnad som refererar till en incident som blev viral i Ghosts.
Lee Ross, Associate Project Director (zombies)

”Vilka är dina tre favorit-Easter Eggs som man kan hitta i Zombies in Spaceland?”

  1. Att få tag på en Spaceland Zapper är en grym känsla. De kräver en del arbete, men resultatet är värt det!
  2. Att spela som mannen, myten, legenden… David Hasslehoff!
  3. Ghost N Skulls! Att kastas IN i ett arkadspel på 80-talet, GALET!
Jesse Snyder, Gameplay Director (campaign)

”Vilka tre av de Easter Eggs man kan upptäcka är dina favoriter?”

  1. Jag vill inte avslöja för mycket, men mitt favorit-Easter Egg är i slutet med Admiral Kotch. Man kan trycka på Melee-knappen under hans monolog för att… ingripa.
  2. Alla på SDF most wanted är döpta efter personer i vårt dev team. Personligen tycker jag det är extra roligt att döda vår Narrative Director Taylor Kurosaki och vår Lead Concept Artist Tom Szakolczay.
  3. I första uppdraget, Rising Threat, när man möter en C12 Mega framåt slutet. Vad många missar är att om man skjuter sönder någon av dess lemmar kan man hoppa upp för en animerad sekvens där man dödar den. De dyker upp senare i spelet i mycket tydligare situationer, men man kan faktiskt aktivera dem redan i de första uppdragen.

Att jaga easter eggs i Call of Duty: Infinite Warfare är kanske inte en påsktradition, men för en inbiten gamer är digitala påskägg ett nöje man kan roa sig med året om.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.