Gratisvecka i The Elder Scrolls Online

Har du varit nyfiken på Bethesda’s MMO men inte riktigt vågat ta steget och köpa det? Då kommer säkerligen den senaste nyheten från dem att glädja dig. Fram till den 18’e April kommer The Elder Scrolls Online att vara gratis att spela på både PC, Mac, Xbox One och Playstation 4. Allt du behöver göra är att ladda ner och installera det för att kunna spela direkt.

Detta får du tillgång till:
  • 500 Crowns, spelets digitala valuta, helt gratis vilka du kan använda för mikrotransaktioner.
  • Sparad Progression. Alla dina karaktärer behåller levels och utrustning ifall du uppgraderar till ett normalt konto.
  • Inga begränsningar. Under veckan har du tillgång till allt innehåll i The Elder Scrolls Online – om du ens hinner spela så långt vill säga.
  • Testa innan du köper (med rabatt). Om du bestämmer dig för att köpa fullversionen av spelet och/eller dess expansioner så har du under denna veckan en skaplig rabatt

Undrar du vad man kan förvänta sig av spelet i framtiden så finns det även godis på den fronten. Den 6’e Juni släpps The Elder Scrolls Online: Morrowind. Denna expansion tar oss tillbaka till dark elves hemland vilket vi inte har sett sedan spelet med samma namn. Vi har alltså stora förhoppningar på det som syns vid horisonten.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.