Vad händer med Xcom?

2010 så avslöjade studion 2K Marin att man jobbade med en shooter som skulle gå under namnet XCOM. (Ej att förväxla med Xcom: Enemy Unknown) Nu skriver spelsajten Digital Trends att besökare till spelets officiella hemsida under den senaste tiden har mötts av ett 404-fel, vilket innebär att sajten inte längre finns tillgänglig på servern. Dessutom så har 2K Games tagit bort alla videos som har med titeln att göra från sin officiella Youtube-kanal, vilket tyder på att det inte handlar om ett tillfälligt tekniskt fel.

Innan vi får ett uttalande från 2K Marin så kan vi bara spekulera i vad som händer med XCOM, men just nu ser det mörkt ut för den kommande(?) shootern.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.