Vågar du streama i ett hemsökt hus?

Blizzard Söker efter någon modig individ, som under en natt ska streama en spelsession med den för Diablo III nya klassen Necromancer. Twisten? Det hela kommer ske i en skog i Jämtland…. I en hemsökt prästgård belägen vid Borgvattnet…. Helt själv! Kusligt!

Det kommer sitta kameror uppe som kommer fånga varenda nyans av den tilltänkta skräck som Blizzard hoppas på och det makabra PR-jippot klingar väl i mina öron. Det är ju trots allt ett utmärkt sätt för Blizard att komma närmare den streamingkultur som nu växer sig allt starkare. Bra initiativ!
Du kan själv gå in på http://www.hauntedexperience.eu/  och ansöka om att få vara med. Dem enda egentliga kraven är att du fullt frisk mentalt och fysiskt, utöver det är bara att ansöka järnet!

Eventet går av stapeln den 31 augusti och jag personligen hoppas att det blir en redig upplevelse för den som nu kommer vidare i utlottningen! Mer information om själva natten finns att hämta i närmaste Ouija-brä… deras officiella hemsida.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.