Utforska The Farm i den öppna konsolbetan till Destiny 2

Om ni inte kommer ihåg det så startar den öppna betan för Destiny 2 idag, 19:00. För er som fortfarande inte har hunnit testa den finns det alltså läge för det nu. Är ni sugna på PvE är det dock bara öppningsuppdraget och en strike som erbjuds, men båda två håller en mycket högre nivå än föregångaren och är mycket tillfredsställande att ta sig igenom.

Kämpa er igenom ett fallande Tower (tarotreferenser någon?) för att slutligen stå öga mot öga med en avundsjuk och väldigt missnöjd Gary som tagit sitt öde i egna händer.
I Inverted Spire får ni ta er igenom den ”miniraid” som har satt ribban för kommande strikes – och gör det med råge.
Vill ni köra PvP finns det två lägen för det också. Mer om det när Billy ger sin syn på det.

Nu på söndag får ni dock möjlighet att leka runt en liten stund i spelets nya social space The Farm. Se till att vara beredda för det blir inte länge – mellan 19:00 och 20:00 kan vi utforska det nav som kommer utgöra vår bas i Destiny 2 och om vi ska  tro utvecklarna är det ett stort område att springa runt i. Den öppna betan tar slut sex på morgonen dagen därpå. Självklart kommer vi försöka fånga vad vi kan av vårt besök på Farmen och se va vi kan dela med oss av. Och nej, det blir ingen Paolo Roberto, sortering av potatis eller vedstapling. Fel farm.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.