FIFA 20 är ute med råge!

Fifa 20 är ute och för er som tvekar om huruvida ni ska skaffa spelet eller ej så kan jag säga att det bjuds på massiva tillgångar i det. För att dra igenom bara lite av allt nytt så kommer du ha tillgång till bland annat:
– 700 team
– Över 30 officiella ligor
– 17,000 spelare
samt mycket mer.

Allt detta för att din upplevelse ska bli så maxad som det bara går samt att det ska finnas många valfriheter för dig som spelare att leka runt med koncept. Med tanke på att redan spelats nästan 60 miljoner matcher så verkar det inte vara någon tvekan över att det här kan bli ett av de absolut bästa fotbollsliren på lång sikt!

Vår recension är på ingång, så spana in sidan för mer uppdateringar samt info om spelet!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.