God Jul önskar vi på Varvat!

Nu är det hög tid att göra annat än att skriva om tv-spel. En tid för gemenskap och god mat med nära och kära stundar. Och givetvis en och annan batalj i Super Smash Bros. Ultimate, en ritt på prärien i Red Dead Redemption 2 eller en tur till havets botten i Subnautica. 

Men innan vi stänger igen helt för året så kommer vi i mellandagarna att publicera redaktionens val av årets spel i en mängd olika kategorier. Håll utkik på sajten fram till nyårsafton då vi utser Årets Spel 2018. Vi återkommer 2019 med en framåtblick mot det kommande spelåret som redan nu ser ut att bli episkt. Vi har en mängd spel att se fram emot och en helt ny spelmässa på västkusten i form av Comic Con Göteborg. Vi kan också avslöja att Varvat även 2019 kommer att finna på plats under spelmässan Gamescom i Köln där vi direktrapporterar från mässgolvet.

Oavsett hur ni spenderar helgerna så önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Spelår 2019!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.