Varvat på Youtube!

Ni vet väl att ni kan hitta en massa ögongodis på youtube?

På vår youtubekanal har ni allt från trailers och spelvideos, till våra podcasts, där ni får lite fräsiga videos och trailers att underhålla er med medan ni lyssnar.

Just nu är vi väldigt aktiva med att posta våra matcher som vi spelat i Overwatch. Vi postar dem flera gånger i veckan och än så länge har vi knappast ont om material. Följ Jonas, Daniel och Nakadai när de spelar med sina vänner i ”Team Varvat” och se när vi gör bort oss, begår stordåd och snor åt oss en och annan Play of the Game.

Vi har för tillfället inget schema för vårt innehåll, men då undertecknad försöker kasta upp nya matchvideos så ofta som möjligt kan ni räkna med nytt innehåll med Overwatch nästan varje dag!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.