Vi tittar närmare på VR till PlayStation 5

Bättre upplevelse med adaptiv avtryckare, haptic feedback, fingeravkänning och mycket mer.

I ett blogginlägg berättade nyligen Sony om sina planer med nästa generations VR till PlayStation. Mycket har hänt sedan PSVR släpptes för mer än fyra år sedan och Sony har inte legat på latsidan. Den nya generationens VR till PS5 kommer att erbjuda bättre upplösning, högre field of view, förbättrad tracking och helt nya kontroller. Headsetet kommer att kopplas till konsolen med en enda sladd och på så sätt erbjuda mer rörelsefrihet för spelaren.

De nya kontrollerna påminner nu mer om övriga VR-kontroller på marknaden samtidigt som de lånar många egenskaper från DualSense, så som adaptiva avtryckare och haptic feedback. Kontrollerna kommer även att känna av fingrarnas placering för en naturligare upplevelse, ungefär som med Valves Knuckle controllers.

Mycket arbete återstår ännu och den nya VR-utrustningen lär inte finnas på marknaden i år, men förhoppningsvis kanske vi får se det nya headsetet inom kort. Utvecklare har redan börjat skapa innehåll till nästa generations VR till PlayStation.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.