Vi ger er spelsekvenser från Company of Heroes 3 på konsol

i en rykande färsk trailer för Company of Heroes 3 får vi en överblick av spelets viktigaste funktioner, däribland Full Tactical Pause, en särskilt effektiv verktyg för konsolspelare. Full Tactical Pause gör det möjligt för spelaren att pausa handlingen, läsa situationen, planera kommandon och genomföra precisionsspelningar. Konsolspelare kommer också att njuta av tempoväxlingen som ses i Dynamic Campaign, som utspelar sig i Italien, där turordningsbaserad gameplay ger spelare möjlighet att ta sin tid, planera sina drag och skapa sin väg till seger. Användargränssnittet har anpassats för gamepads för att säkerställa en rolig och immersiv upplevelse för alla.

Spelare som förbeställer en fysisk eller digital kopia av Company of Heroes 3 Console Edition kommer dessutom att få några göttiga bonusföremål vid den 30 maj. ses vi på slagfältet?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.