Stor vändning i Destiny 2: Forsaken story

Bungie släpper en viktig vändning i Destiny 2: Forsaken story som är lätt att missa.

Denna vecka (vad som återstår) kan spelare ta del av en enorm vändning i Destinys story. Förlagt till en aktivitet som många av oss kanske bortprioriterar på grund av spelets nya innehåll, är denna överraskning lätt att missa. Hade det inte varit för att jag följer producenter på sociala medier, hade jag olyckligtvis missat Bungies lilla gudomliga skämt.

Givetvis har den del av Destinys kollektiv som sysslar med att gräva i spelets data redan upptäckt vad som väntar. Men för de av oss som vänder dövörat till och undviker att klicka på lockande klipp på Youtube, säger jag nu: släpp allt och gör aktiviteten Audience with the Queen i Dreaming City.

Hur du gör

För att ta del av denna story teaser behöver du plocka upp Gateway Between Worlds bountyn från Petra i Dreaming City. Därefter utför du bountyn för att få föremålet Offering to the Queen, den hamnar i din Pursuits-flik. Dra sedan till Oracle Engine och visa upp juvelen för konsolen där för att öppna en portal till Mara Sovs tron.

Ni som gjort det här förut vet att drottningen var tredje vecka har en unik dialog som banar väg för framtida berättelser i Destiny. Den här veckan är hon själv inte närvarande, men om du undersöker hennes krigsbord kan du ta del av en filmisk sekvens som kommer väcka starka känslor i dig – om du är engagerad i varumärkets berättelser.

Narrativa guldklimpar

Jag smälter fortfarande informationen och är både uppjagad och chockad. Min hustru däremot jublar över vändningen och vad som möjligen väntar längre fram.

Vad man än må tycka som spelet generellt går det inte att förneka att Bungies senaste narrativa knep är oemotståndliga. Att förse allmänna spelare med the basics men belöna ihärdiga fans med små guldklimpar är något jag starkt uppskattar.

Nu återstår det bara att vänta på att Bungie följer upp alla påbörjade berättelser.

Vad tycker du om vändningen? Crit eller miss?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.