Vilka äventyr väntar oss i The Elder Scrolls Online 2022? Den 27 januari avtäcks nästa kapitel

Spekulationerna kring nästa stora äventyr i ESO är många. Är du en regelbunden eller periodare i onlineversionen av Tamriel får du inte missa avtäckningen av 2022 nya kapitel som direktsänds den 27 januari.
Vart bär det av?

Redo eller inte, det är dags att förbereda sig för ett nytt år med storslagna äventyr i The Elder Scrolls Online! Det föregående året och berättelsen om Gates of Oblivion och Blackwood är förbi och det bär mot nya vatten. Som detta korta klipp antyder, väntar våra nästa äventyr på andra sidan havet.

Det 27 januari, klockan 21:00, avslöjar Zenimax vår nästa destination i en livesändning på Twitch.

Zenimax Studios och Bethesda har hittills varit tysta om vad väntar 2022, men säger att äventyret kommer tilltalar fans genom att introducera en aldrig tidigare skådad värld. Och vilken värld det är spekulerar fans om vilt! Vart tror du blir nästa zon?

Varvat kommer avrapportera en sammanfattning efter sändningen med allt du behöver veta följt av förhandstittar och recensioner, så bokmärk oss gärna eller gilla oss på fejset. Vill även rekommendera att titta in på The Elder Scrolls Onlines officiella hemsida. Där kan du läsa massor av intressant i upptrappningen till nästa release. Mer än vad vi hinner rapportera!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.