Volskaya gör entré i Heroes of the Storm.

Packa lovikkavantar och toppluvor, gärna lite stridsrustning också, för nu är det dags att förbereda sig på nästa stora uppdatering till Heroes of the Storm. Många av er har säkert redan tagit del av det här. Själv fick jag höra om den när en överexalterad bror krävde telefontid och en gemensam titt på deras senaste video som ni kan se här ovan.

Inte nog med att vi kommer få en massa häftiga skins med vintertema, vi kommer även besöka Zaryas hemtrakter – Volskaya Foundry. Detta är en trevägskarta med element från Overwatch i form av capture points, samt en enorm mech att spränga saker i luften med. Hur kartan fungerar finns att se här.

Nya hjältar i Nexus!

Vi kommer inte bara få hälsa på i hemtrakterna av en av karaktärerna från Overwatch – vi kommer även få stifta bekantskap med fler hjältar från Blizzards senaste IP.
Junkrat — Det är alltid en perfekt dag för lite kaos med spelets nya ranged assassin.
Ana — En burst healer som använder precisa skillshots för att hela lagkamrater. Se hennes spotlight genom att klicka på hennes namn.

Ny Brawl och Event Quests

Den enorma uppdateringen kommer även med ett nytt event – Pachimari Mania — vår favoritlök (nej, det är egentligen inte en lök) från Overwatch tittar in och låter oss samla gyllene Pachimaris för att få nya Pachimariporträtt, emojis, banners och sprays. Den nya brawlen låter er testa på ett högt, explosivt tempo i det mekaniserade ”Bash ‘Em Smash ‘Em Robots”.

Nya skins och mounts

Vi kommer få en del nya skins och som vanligt kommer Overwatchspelare känna avundsjukan över hur frenetiskt coola en del av dem är. Vi får bl.a. Shrike Ana och Commandant Varian, samt de två förnämligt satanstuffa skinsen ni ser här under. Asura’s Wrath? Snarare Junkrat’s Wrath! Vi kommer även få nya mounts med Celestial Raptor och aldrig tidigare sedda Invisible Horse mounts. Pappaskämt för er som missade det.

Showmatch i Volskaya Foundry

Gale Force Esports drabbar samman med Team Freedom i Volskaya Showdown, i en avgörande duell med fem matcher. Både Jacob ‘SolidJakeGG’ Kulinski och Josh ‘Jhow’ Howard kommer kommentera matchen då den sänds live den 21:a September 19:00 på Twitch.tv/blizzheroes.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.