Wargaming bjuder in Megadeth för sångfest under event nästa vecka

Det Cypern-baserade spelföretaget Wargaming firar i år sin existens med ett helt kvartsekel. För att uppmärksamma sin födelsedag har bolaget satsat på ett udda knep – genom att anlita metalbandet Megadeth till ett kommande spelevent i slutet av augusti.

Under den så kallade ”Metal Fest” bjuder Megadeth på sina musikaliska alster i samtliga av Wargamings fyra grenar – men bara om du köper utrustning i spelet som är märkt med bandets logo. Frontartisten Vic Rattlehead kommer förekomma som digital artist i mundering när sångkalaset drar igång.

Den 28 augusti lanseras satsningen. Är du fan av Megadeth eller metalmusik i allmänhet samt pansarslag i synnerhet så är detta inget att missa. Boka in datumet redan nu i kalendern och passa på att spana in trailern som Wargaming nyligen släppt till publiken.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.