Minnesvärda spelscener: Cannabisslakten i Far Cry 3

Robert gör ett djupdyk bland minnesvärda spelscener från sina alla gamerår. Premiäravsnittet tar upp den berömda brännstafetten av en omdebatterad gröda i Far Cry 3.

Far Cry 3 var ett av den förra konsolgenerationens bästa spel. Upplevelsen bjöd på ett bländande vackert äventyr i den tropiska solen. Vapenfloran var heller inget att klaga på. Maskingeväret gick varmt bland fiendehorderna där jag valsade fram. Än idag hemsöker Ubisofts skapelse mina minnen när Far Cry-serien inventeras i hjärnbarken med jämna mellanrum.

Ett av de uppdrag jag minns allra starkast var uppgiften att röja undan ett cannabisfält. Med eldkastaren i högsta hugg gick lågorna i högan sky. Underhållningen blev inte sämre till tonerna av Skrillex reggaeinspirerade klassiker ”Make It Bun Dem”. En skojig detalj var att spelkaraktären Jason blev hög av cannabisångorna i samband med grillfesten. Den makabra tillställningen avslutas med en raketträff på en båt av en av ärkeskurken Vaas kompanjoner.

Förmodligen kommer detta udda inslag i spelhistorien aldrig upprepas. Men jag hoppas innerligt att ett liknande scenario återkommer i en framtida Far Cry-titel.

Nästa söndag kommer undertecknad berätta om sitt speciella möte i Vattentemplet i Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.